Όροι και προυποθέσεις

Καλωσορίσατε στο www.craftbox.gr
Το www.craftbox.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα της ομόρρυθμης εταιρίας με την επωνυμία «Κ. ΜΑΝΩΛΗΣ-Ε.ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ ΟΕ» (ΑΦΜ 099961402 Δ.Ο.Υ. Ι.Δ. ΑΘΗΝΩΝ) με κατοχυρωμένο εμπορικό τίτλο και σήμα το «craftbox».


Το φυσικό μας κατάστημα στο οποίο μπορείτε να δείτε από κοντά τα προϊόντα μας ή να  κάνετε τις συναλλαγές σας βρίσκεται στα Άνω Πατήσια επί της Προμπονά 3  (ΤΚ 111 43)  Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματός μας είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ 09:00-18:00
ΤΡΙΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-19:00 και
ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00-17:00

και το τηλέφωνο 210 2589911


 Η εταιρεία «Κ. ΜΑΝΩΛΗΣ-Ε.ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ ΟΕ» έχει το δικαίωμα να καταργεί όρους συναλλαγής ή να τροποποιεί αυτούς. Οι νέοι όροι θα ισχύουν από της αναρτήσεώς τους στην ιστοσελίδα μας και κάθε συναλλαγή η οποία θα πραγματοποιείται από της αναρτήσεώς τους και εφεξής θα θεωρείται ότι γίνεται ανεπιφύλακτα αποδεκτή από τους συναλλασσομένους. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν καθυστερήσεις, διακοπές ή ελαττώματα της ιστοσελίδας ή για την διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών τρίτων στο διαδίκτυο. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στις τιμές των προϊόντων. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανιστεί με ιδιαίτερα χαμηλή ή υψηλή τιμή χωρίς ιδιαίτερη ένδειξη που να την δικαιολογεί επικοινωνήστε μαζί μας πριν το παραγγείλετε.  


Η εταιρεία «Κ. ΜΑΝΩΛΗΣ - Ε.ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ ΟΕ» δεσμεύεται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας ή για την επικοινωνία με αυτούς. Οι πελάτες με μόνη τη χρήση της ιστοσελίδας μας παρέχουν στην εταιρία τη συναίνεσή τους για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων δικαιουμένων σε κάθε στάση της μεταξύ μας συνεργασίας να ασκήσουν εγγράφως το δικαίωμα αντιρρήσεως (αρ. 13 ν. 2472/97). Άρση της προστασίας αυτής επιτρέπεται μόνο όπου προβλέπεται από το νόμο.


Πριν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία από το διαδικτυακό μας κατάστημα παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συναλλαγής που θα βρείτε στις «Συχνές ερωτήσεις». Οποιαδήποτε συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συναλλαγής  όπως αυτές ορίζονται στο νόμο και στην ιστοσελίδα μας. Για οποιαδήποτε διαφορά η οποία τυχόν θα προκύψει σε οποιοδήποτε στάδιο της μεταξύ μας συναλλαγής  αποκλειστικά αρμόδια θα είναι  τα Δικαστήρια της Αθήνας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείται με οποιοδήποτε από τους όρους συναλλαγής  της ιστοσελίδας μας θα πρέπει να μην την χρησιμοποιείται.


Για οποιαδήποτε απορία, παρατήρηση, υπόδειξη ή παράπονό σας ή για οποιαδήποτε συνεργασία ή διαφήμισή σας είμαστε στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρας 10:00 μέχρι 14:00 στο τηλέφωνο 210 2589911. Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: info@craftbox.gr
 

ΣΥΧΝΕΣ  ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1.  Τρόπος Παραγγελίας
Για να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματός ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Πατήστε  την ένδειξη "Εγγραφή" και συμπληρώστε όλα τα πεδία τα οποία αναφέρονται στην καρτέλα  (Όνομα, Επώνυμο, Διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail επικοινωνίας). Η  αναγραφή των απαραίτητων στοιχείων εγγραφής γίνεται μόνο κατά την πρώτη συναλλαγή σας με το craftbox, για τις επόμενες συναλλαγές σας απλώς ****** θα πατάτε "Σύνδεση" και θα κάνετε είσοδο με το email και το κωδικό σας  *****


Επιλέξτε από τον σχετικό κατάλογο ένα- ένα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και  πατήστε κάθε φορά το πεδίο "Προσθήκη στο καλάθι".


Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε "Εμφάνιση Καλαθιού" για να ελέγξετε τα προϊόντα και στη συνέχεια πατήστε "Αγορά".


Επιλέξτε στη συνέχεια τον «Τρόπο πληρωμής», τον τρόπο παραλαβής της παραγγελίας και συμπληρώστε τυχόν «σχόλια παραγγελίας».  


Στην συνέχεια αναμείνατε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε γνωστοποιήσει  εντός προθεσμίας 48 ωρών e-mail  επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας, ενημέρωσης για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε και έξοδα αποστολής. Ελέγξτε προσεκτικά τις εγγραφές σε αυτό και επικοινωνήστε άμεσα με αντίστοιχο e-mail  αν αντιληφθείτε κάποιο πρόβλημα ή αν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή στην παραγγελία σας.


2. Συμπληρωματική παραγγελία
Μπορείτε να συμπληρώσετε την παραγγελία σας ή να υποβάλλετε μία καινούργια (ώστε να τις παραλάβετε μαζί και να αποφύγετε διπλά έξοδα αποστολής) αν κάνετε την συμπληρωματική  παραγγελία  σας το αργότερο εντός 24 ωρών  μετά την πρώτη  παραγγελία σας.
Στα σχόλια της συμπληρωματικής παραγγελίας θα πρέπει να αναφέρετε και τον κωδικό της πρώτης σας παραγ-γελίας.
Η συμπληρωματική παραγγελία σας θα αντιμετωπίζεται ως νέα παραγγελία και η ελάχιστη ποσότητα σε μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης θα είναι 20τεμ και στα προσκλητήρια γάμου, βάπτισης ή πάρτυ 10τεμ.


3. Ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας
      1.  Για να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας χωρίς επιβάρυνσή σας μετά την ολοκλήρωσή της θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με  e-mail το αργότερο 24 ώρες  από την τοποθέτηση της παραγγελίας.
       2. Μπορείτε επίσης να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας αν εντός τριών (3) εργασίμων ημερών  από την τοποθέτηση της παραγγγελίας σας και υπό την απαραίτητη προϋπόθεση, ότι δεν έχει ετοιμαστεί  η παραγγελία σας ή δεν έχει επιβεβαιωθεί η μακέτα του προσκλητηρίου σας, ειδοποιήσετε με σχετικό e-mail. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με έξοδα ακύρωσης και αλλαγής.
       3. ‘Εξοδα ακύρωσης είναι το ποσό το οποίο παρακρατείται από την Τράπεζα ως αμοιβή ή προμήθειά της στην περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται μέσω αυτής.

 
4. Επιστροφές
Αν το  προϊόν το οποίο παραλάβατε  είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, θα πρέπει εντός τριών  (3)  ημερών από την παραλαβή  του να στείλετε σχετικό e-mail στην εταιρία μας προκειμένου να διευθετήσουμε την επιστροφή του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος στην περίπτωση αυτή είναι  το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία και  να μην έχει χρησιμοποιηθεί, αλλιώς η εταιρία μας μπορεί να μην δεχθεί την επιστροφή. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα μεταφοράς του επιστραφέντος προϊόντος βαρύνουν την εταιρία μας.
Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό θα  πρέπει εντός τριών  (3)  ημερών από την παραλαβή  του να στείλετε σχετικό e-mail στην εταιρία μας προκειμένου να διευθετήσουμε την αντικατάστασή του χωρίς καμία επιβάρυνσή σας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.


Μετά την επιστροφή και αφού ελεγχθεί το προϊόν, σας πιστώνουμε τα χρήματά σας στο σύνολό τους.
Υλικά τα οποία δεν επιστρέφονται είναι: Πινέλα, χρώματα,  βιβλία, τρόφιμα και αναλώσιμα προϊόντα.
     

Χρόνος ετοιμασίας της παραγγελίας
Ο χρόνος ετοιμασίας  (και όχι αποστολής) της παραγγελίας για όλα τα προϊόντα, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα  είναι 5 έως 7 εργάσιμες ημέρες

5.  Τρόποι πληρωμής

Όλες οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνεται σε αυτές ο Φ.Π.Α.

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας επιλέξτε τρόπο πληρωμής:


5.1  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για να ισχύει η παραγγελία σας θα πρέπει άμεσα να καταθέσετε το συνολικό ποσό της αξίας της παραγγελίας σας αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία της παραγγελίας στους  παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:  

 

 • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
  IBAN GR8201720710005071047044149
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜAΝΩΛΗΣ Κ. - ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ Ε.  Ο.Ε.
 • ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
  ΙΒΑΝ GR7202604730000620200022716
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜAΝΩΛΗΣ Κ. - ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ Ε.  Ο.Ε.
 • ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
  IBAN GR5401401590159002002006890
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ: ΜAΝΩΛΗΣ Κ. - ΓΕΩΡΓΟΥΤΗ Ε.  Ο.Ε.Αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης θα πρέπει να αποστείλετε με FAX στο τηλέφωνο 210 2589912 ή με email στο sales@craftbox.gr. Το ποσό αυτό της κατάθεσης δεν είναι άμεσα αναλήψιμο αλλά δεσμεύεται για χρονικό διάστημα 48 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας. Το ποσό αυτό αποδεσμεύεται μετά την αποστολή του επιβεβαιωτικού e-mail της εταιρίας μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την εκτέλεση της παραγγελίας.  

5.2  Παραλαβή από το κατάστημα
Εξόφληση της αξίας της παραγγελίας σας θα γίνεται με μετρητά κατά την παραλαβή του προϊόντος από το επί της οδού Προμπονά 3 στα Άνω Πατήσια Αττικής κατάστημά μας στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Υπάρχει και δυνατότητα εξόφλησης με κάρτα VISA και MASTERCARD.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία και να πληρώσετε με μετρητά, ολόκληρο το ποσό, όταν θα την παραλάβετε από το κατάστημα


5.3  Με αντικαταβολή
Η Υπηρεσία της αντικαταβολής είναι μια έξτρα υπηρεσία που χρεώνεται με το ποσό των 2.50€ πέραν του κόστους των μεταφορικών.

Για εκτέλεση παραγγελίας σας που αφορά προσωποποιημένα προϊόντα όπως, αυτοκόλλητα για μεταλλικά κουτάκια, προσκλητήρια, σουπλά, κ.τ.λ. θα πρέπει άμεσα με την τοποθέτησή της να καταθέσετε σε έναν από τους γνωστοποιούμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας ποσό ίσο με το 50% της αξίας της παραγγελίας σας, και να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με FAX στο τηλέφωνο 210 2589912 ή στο email: sales@craftbox.gr.
Εξόφληση του υπολοίπου της αξίας της παραγγελίας σας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας.


 
5.4 Με πιστωτική κάρτα
Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής μέσω της πιστωτικής σας κάρτας τότε το συνολικό ποσό της αξίας της παραγγελίας σας δεσμεύεται από τη Eurobank για χρονικό διάστημα 48 ωρών. Μετά την πάροδο της προθεσμίας αυτής και του επιβεβαιωτικού e-mail της εταιρίας μας για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την εκτέλεση της παραγγελίας, το ανωτέρω ποσό πιστώνεται στον λογαριασμό της εταιρείας μας.  


6.  Παράδοση προϊόντων
Η παραγγελία σας εκτελείται είτε με την παραλαβή της από μέρους σας από το φυσικό μας κατάστημα επί  της οδού  Προμπονά αριθμ. 3 - Άνω Πατήσια Αττικής στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του είτε με την  αποστολή της  με την συνεργαζόμενη  εταιρεία την Γενική Ταχυδρομική.
Για αποστολές εκτός Ελλάδας (π.χ. ΚΥΠΡΟ) εντός 48ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας θα σας αποστείλουμε στο e-mail σας το ακριβές ποσό των εξόδων αποστολής.


Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η αποστολή με την Γενική Ταχυδρομική είναι ασύμφορη λόγω μεγάλου όγκου του αντικειμένου τότε οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ή τα ΚΤΕΛ.
Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη μετά την παράδοση των προϊόντων στις μεταφορικές εταιρίες για οποιαδήποτε απώλεια ή καταστροφή αυτών από υπαιτιότητα της μεταφορικής εταιρίας.


7.  Χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο craftbox τις εργάσιμες ημέρες συνήθως διεκπεραιώνονται σε 5-7 εργάσιμες ημέρες μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας.
Για τα παρακάτω προϊόντα η ανωτέρω προθεσμία παρατείνεται μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας ως ακολούθως:  
-    Προσκλητήρια: 10 εργάσιμες ημέρες από την αποστολή e-mail       έγκρισης της μακέτας.
-    Μπομπονιέρες: 15-30 εργάσιμες ημέρες.
-    Λαμπάδες και κεριά γάμου: 15-20 εργάσιμες ημέρες.
-    Ξύλινα κουτιά, βαλίτσες, τσάντες βάπτισης και ξύλινοι καλόγεροι: 15 – 20 εργάσιμες ημέρες.
-    Μπισκότα και γλυκά: 20-25εργάσιμες ημέρες.
•    Οι αποστολές με την ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ συνήθως παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.
•    Οι αποστολές με ΕΛΤΑ συνήθως παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες (αναλόγως τον τόπο προορισμού) αφότου έχει διεκπεραιωθεί η παραγγελία.
Οι παραδόσεις με courier γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 18.00.

8.  Προϊόντα σε έλειψη
Προσπαθούμε συνεχώς για να υπάρχουν διαθέσιμα σε απόθεμα προϊόντα. Αν κάποια από τα προϊόντα που επιθυμείτε βρίσκονται σε έλλειψη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας απαντήσουμε πιο συγκεκριμένα για το πότε θα είναι διαθέσιμα.
Προϊόντα διαθέσιμα αποκλειστικά μέσω e-shop
Τα προϊόντα με σήμα διατίθενται μόνο από το e-shop της εταιρείας μας και δεν θα τα βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα.
             
9.  Ασφάλεια συναλλαγών
H Eurobank τοποθετεί την ασφάλεια των συναλλαγών σας σε μέγιστη προτεραιότητα, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας. Έχει πιστοποιηθεί από τη διεθνούς κύρους εταιρεία Verisign για χρήση 128 bit security στα συστήματα που χρησιμοποιεί για την εφαρμογή του e-banking.
Οι κωδικοί πρόσβασης στο e-banking δεν καταγράφονται με την πληκτρολόγησή τους στον internet explorer.


Χορηγείτε στους πελάτες ηλεκτρονική απόδειξη αντί παραστατικού για όλες τις πραγματοποιούμενες μέσω διαδικτύου συναλλαγές. Στην Ηλεκτρονική αυτή απόδειξη, αναγράφονται όλα τα στοιχεία της συναλλαγής την οποία έχετε την δυνατότητα να αποθηκεύσετε τοπικά στο υπολογιστή σας και να αναπαράγεται οποιαδήποτε χρονική στιγμή στο μέλλον. Επίσης μπορείτε να την αποστείλεται στην τράπεζα σαν αποδεικτικό προκειμένου να υποστηρίξετε τον ισχυρισμό σας σε περίπτωση προβληματικής συναλλαγής.
Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η πρόσβαση στο e-banking για όσο χρονικό διάστημα ζητήσετε. Για την παραπάνω ενέργεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το contact center (801-11-95500 & 210 9557500).


Το craftbox.gr δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και για το λόγο αυτό πρέπει να καταχωρείτε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείται για τις μεταξύ μας συναλλαγές.